top of page
Bouwtekening voor de verbouwing van je droomhuis met WoonPIT

VERBOUWEN
voor een groeiende stek. 

Wij begrijpen dat jouw huis meer is dan een woning. Het is een plek waar herinneringen zijn gemaakt en waar nog vele toekomstige herinneringen gemaakt zullen worden. Daarom willen wij jou verder helpen om (t)huiswensen waar te maken.

Om echt te weten wat er nodig is voor jouw (t)huiswens willen we graag weten wat de behoefte is.

 

Als ervaren experts in de vastgoedsector weten wij wat de toegevoegde waarde is van een verbouwing en wat je beter kunt laten. Verhuizen naar een nieuwe woning lijkt misschien aantrekkelijk, maar waarom zou je dat doen als je jouw huidige woning kunt omtoveren tot jouw nieuwe droomhuis? Misschien heb je al ideeën, misschien sta je nog helemaal aan het begin. Wij begrijpen dat het proces van verbouwen overweldigend kan zijn. Daarom brengen wij structuur aan door middel van meedenken, adviseren en sturen in de juiste richting.

 

Iedere verbouwing is uniek en er zijn veel factoren die een rol spelen, zoals de grootte van de woning, de wijzigingen en de diverse mogelijkheden. Daarom bieden wij een op maat gemaakt stappenplan met een passende offerte aan, geheel gebaseerd op jouw wensen. Wij zorgen voor een persoonlijke benadering en ontzorgen jou van alle zorgen die gepaard gaan met een verbouwing.

Prijs op aanvraag

Bel/app/mail ons voor een kosteloos en vrijblijvend oriëntatie gesprek. Wil je liever dat wij jou bellen/appen/mailen? Neem dan contact op via het contactformulier.

De oprichters van WoonPIT verwelkomen je hartelijk in een stijlvol gerenoveerd interieur

MAIL ONS

Bericht verzonden!

bottom of page