top of page

OPRUIMEN
voor een geordende stek. 

PAKKETTEN

WOONPIT_23.JPG

OPRUIMCOACHING

Als opruimcoach helpen wij jou graag bij het creëren van rust, ruimte en overzicht in je leven. Of het nu gaat om een overvolle kledingkast, een chaotische keuken, rommelige thuiswerkplek, het huishouden of een ontplofte zolder. Je huis zou gevuld moeten zijn met spullen die je echt mooi vindt, echt gebruikt en echt nodig hebt. Wij helpen je bij het creëren van een gevoel van rust en balans, zowel in je fysieke omgeving als in je hoofd. Samen werken we aan het minimaliseren van de chaos en het vergroten van de efficiëntie en productiviteit. En dat allemaal op een duurzame en milieuvriendelijke manier.

WOONPIT_54.JPG

VERHUIZEN

WoonPIT gaat samen met jou alles inpakken en uitpakken. Daarnaast regelen wij een verhuizer, de materialen en zijn wij op de dag van de verhuizing aanwezig om alles in goed banen te leiden. Een verhuizing is het moment voor een frisse start en het inpakken is het beste moment om afscheid te nemen van overbodig spullen. Zo verhuizen deze niet stiekem mee naar de nieuw woning. Samen maken we het stressvolle verhuisproces makkelijker, efficiënter en vooral leuker. 

WOONPIT_19.JPG

NALATENSCHAP

Een dierbaar iemand verliezen is ontzettend moeilijk. In de periode hierna kan het soms lastig zijn om met dit intense verdriet om te gaan en je draai in het leven weer te vinden. Zeker wanneer je je ondertussen ook nog moet bezighouden met het afwikkelen van een nalatenschap. In deze zware tijd neemt WoonPIT je graag wat lasten uit handen door samen met jou een plek te vinden voor de spullen uit het nalatenschap. 

KOSTEN

WoonPIT hanteert een uurtarief van € 75,- voor een opruimcoaching pakket. De uren worden in overleg bepaald. Het verhuispakket en nalatenschapspakket starten vanaf € 1200,-. De kosten zijn exclusief reiskosten van € 0,35 per km bij een afstand van meer dan 10 km enkele reis. Eventuele parkeerkosten worden doorberekend. Alle prijzen zijn exclusief opbergers, stortkosten en verhuismaterialen. Deze worden in overleg bepaald en ingekocht. Er is een kortingstarief mogelijk via leveranciers van WoonPIT. Bel/app/mail ons voor een kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Wil je liever dat wij jou bellen/appen/mailen? Neem dan contact op via het contactformulier.

bottom of page