top of page

WOONPIT BRENGT THUIS

WoonPIT, Aijmée Lindeman en José van Toly-Wind. Twee verbindende nuchtere levensgenieters. Eerst collega’s en nu samen ondernemer met wonen als passie.

De oprichters van WoonPIT vieren een verkocht huis en tevreden klanten

Jessica en Jeffrey

"WoonPIT stond direct met deskundig advies voor ons klaar en heeft ervoor gezorgd dat we niet voor verassingen zijn komen te staan. Ontzettend bedankt WoonPIT!"

Jesse en Sascha 

 "Eerlijk, betrokken en vakkundig. Geeft het juiste advies en denkt mee in de mogelijkheden die de woning nu en in de toekomst ons kan bieden
op het gebied van verbouwingen en wijzigingen om er ons droomhuis van te maken."

WAAROM WOONPIT

Ons doel is om klanten blij te maken met elke belangrijke woonstap in hun leven. Oprecht actief zijn waar betrouwbaarheid centraal staat met een no-nonsense aanpak. Dat is waar we voor staan. De veelzijdigheid van ons vak, met als rode draad mensen helpen, dat is waar wij het voor doen.

Het ervaren team van WoonPIT biedt deskundig advies op gebied van makelaardij, opruimen, stylen en verbouwen.

Harrie en Roelfien

"Een bedrijf dat het net even anders doet met twee frisse vooruitstrevende dames!"

Jasper en Nieneke

"Gebruik gemaakt van een compleet pakket zodat we ons helemaal konden voorbereiden op de verhuizing. We zijn enorm blij met de complete service die WoonPIT ons heeft gegeven en zullen ze zeker een volgende keer weer inschakelen!"  

ONTSTAAN VAN WOONPIT

WoonPIT staat voor: energiek, veerkrachtig, dynamisch en sterk. Een PIT is een kern, de kern. De kern van al onze interesses rondom wonen. Of het nu gaat om een nieuw (t)huis, de stap om een woning te verkopen of de huidige woning compleet veranderen. Je (t)huis is de basis, de kern van je zijn. Hier kom je samen met iedereen die je lief is. De PIT is de basis, een kern en dit groeit. Dit groeit uit naar een stekje, een boom en krijgt vaak mooie vruchten, noten of bloemen. Dit concept hebben wij dan ook in onze diensten doorgevoerd: makelaardij, opruimen, stylen en verbouwen.

Contact

CONTACT

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:00

(op afspraak meer mogelijkheden)

 

Mailen: info@woonpit.nl

Bellen WoonPIT: 050 305 2089

Bellen/appen José: 06 2434 6332

Bellen/appen Aijmée: 06 8357 1371

KvK: 89307054

Postadres:
Madijk 1b
9766 TZ Eelderwolde

  • Instagram
  • LinkedIn

MAIL ONS

Bericht verzonden!

© 2023 door Robin Lindeman 

Privacy- en cookiebeleid 

Erecode Vastgoedpro

bottom of page