top of page
Bouwtekening voor de verbouwing van je droomhuis met WoonPIT

MAKELAAR GRONINGEN
voor een nieuwe stek. 

Op zoek naar jouw droomwoning in Groningen? Of wil je jouw huis verkopen in deze levendige stad? Dan ben je bij WoonPIT aan het juiste adres! Wij nemen alle zorgen van je weg en regelen alles wat komt kijken bij het kopen of verkopen van een woning. Als vertrouwde en professionele makelaar weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om persoonlijk contact te hebben met onze klanten. Daarom willen wij jou verder helpen om (t)huiswensen waar te maken.

Onze missie

 

 

Bij WoonPIT geloven we dat de klant altijd op de eerste plaats komt. Of je nu op zoek bent naar je eerste huis of je vijfde, we nemen de tijd om naar je te luisteren en je te begeleiden tijdens het hele proces. Met onze jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van verkopers, kopers en andere professionals die wij vertrouwen en met wie we graag samenwerken om jou de best mogelijke dienstverlening te bieden.

Onze diensten​​

  • Aankoopbegeleiding
    Vind jouw droomhuis in Groningen met onze persoonlijke en deskundige begeleiding en maak jouw kans op een winnend groter (zonder teveel te betalen).

  • Verkoopbegeleiding
    Maximaal resultaat voor jouw woning met onze marktkennis en professionele marketing.

  • Advies
    Professioneel advies over de vastgoedmarkt, waardebepaling en meer. Benieuwd naar de actuele waarde van jouw (t)huis? Neem voor een gratis vrijblijvende waardepaling contact met ons op.

Makelaar Groningen
Makelaar Groningen

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact en het gebruik van maatwerk. Ook hebben wij een uitgebreid netwerk en kan je profiteren van ons uitgebreide netwerk in Groningen en omgeving. Deskundigheid hebben wij opgebouwd met onze jarenlange ervaring en grondige kennis van de lokale vastgoedmarkt en zullen wij alles op alles zetten om het beste resultaat voor jou te behalen.

Waarom kiezen voor WoonPIT?

Neem contact op

Klaar om je woning te verkopen of op zoek naar een woning in Groningen? Bel/app/mail ons voor een kosteloos en vrijblijvend oriëntatie gesprek. Wil je liever dat wij jou bellen/appen/mailen? Neem dan contact op via het contactformulier.

bottom of page