top of page
Bouwtekening voor de verbouwing van je droomhuis met WoonPIT

HUIS VERKOPEN GRONINGEN
voor een nieuwe stek. 

Ben jij van plan je huis te verkopen in Groningen? Dan zorgen wij voor een passende en persoonlijke begeleiding voor een soepel verkoopproces.

Bij WoonPIT begrijpen we dat het verkopen van een huis in Groningen een belangrijke stap is. Daarom willen wij je begeleiden en ervoor zorgen dat het proces zo vlekkeloos mogelijk verloopt, van het bepalen van de juiste vraagprijs tot aan de uiteindelijke overdracht. 

Als verkoopmakelaar in Groningen zetten wij alles op alles om jouw woning op te laten vallen. Onze missie is pas volbracht als jij helemaal tevreden bent. Samen bepalen we de beste verkoopstrategie en stellen we een realistische verkoopprijs vast. Dankzij onze kennis van de woningmarkt en woningen in Groningen weten we precies hoe we jouw woning het beste kunnen presenteren en welke doelgroepen we moeten bereiken. 

Verkopen

Een eerste indruk maak je maar één keer, en daarom zorgen wij samen met onze professionele fotograaf voor een foto presentatie van jouw woning zodat deze volledig in de schijnwerpers staat. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën om jouw woning te promoten, inclusief avondfotografie, dronefoto’s, 360 graden foto’s, Matterport 3D scans, video’s van de woning, en heldere plattegronden. Zo garanderen we dat jouw woning opvalt bij potentiële kopers.

Professionele presentatie 

Huis verkopen Groningen
Huis verkopen Groningen

Vanaf het eerste moment dat je contact met ons opneemt tot aan de overdracht bij de notaris, begeleiden we jou persoonlijk door het hele verkoopproces. Je kunt op elk moment van de dag bij ons terecht. We houden je continu op de hoogte van de ontwikkelingen en bieden advies over belangrijke beslissingen. Jouw tevredenheid staat voorop in de verkoop van uw huis in Groningen.

Scherpe courtage

WoonPIT biedt een courtage vanaf 1% over de verkoopprijs

Persoonlijke begeleiding 

 

Bent je klaar om jouw huis in Groningen te verkopen zonder alle zorgen? Daar kunnen wij voor zorgen. Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op voor een oriëntatiegesprek. Of je nu de voorkeur geeft aan bellen, appen, of mailen, wij staan voor je klaar.

Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het contactformulier in op onze website.

Neem contact op

bottom of page